Perzselő Vágy - TartalomTartalom


Célia Wright egy átlagos lány furcsa képességekkel. Rejtőzködni kényszerült a világ elől, de az kezdett elhatalmasodni rajta. Különös álmokat kezd látni egy másik életről, amit nem ért és még inkább nem hisz benne. De egy férfi arca, akit nem ismert, és egy másik világ mégis állandóan kísértette.
A múlt, amelynek a létezéséről még csak nem is tudott folyton követte őt, ráadásul teljesen váratlanul egy idegen tűnik fel az életében, aki furcsa érzéseket kelt a nőben. Ismerősnek tűnt, pedig még életében nem találkozott vele.

Kaleb Bailey egy energikus és tüzes srác. Tudja, hogy mit akar és általában meg is szerzi azt, de rejteget egy sötét titkot mindenki elől. Az emberek által rettegett képességekkel született és félt, ha újra felfedi azokat, akkor megutálják, ezért inkább hallgatott, azonban szabadulni nem tudott tőlük. Ez átok volt, mint sem áldás, ám együtt kellett élnie vele.
Mindezek ellenére egy nő kísértette a gondolataiban, akit mindenképp meg akart találni. Ezt tűzte ki életcéljaként és csakis ez mentette meg az őrülettől.
Egy nap elmegy meglátogatni egy régi barátját egy másik városba, ahol különös szóbeszédeket hall, ami felkelti az érdeklődését. Meg is találta az illetőt, akiről beszéltek, és akinek ugyanolyan furcsa tetoválása volt, mint neki.

És a történet kezdetét veszi.
Figyeld a jeleket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése