Dermesztő Vágy - Tartalom


Három dimenzió létezik. Az emberek világa, a Tűz Földje és a Jég Birodalma. A két istenség, akik fenntartják ennek a világnak a létezését, Thaddeus – a Tűz hercege – és Xénia – a Jégkirálynő. Ők voltak az Alfa és az Omega, egy pólus két vége. Létezésük biztosította az egyensúlyt. Xénia testesítette meg a közönyt, a fájdalmat, a bánatot, minden negatív érzést, míg a Tűz hercege minden jót és nemest. Nem is különbözhettek volna jobban, mégsem létezhettek egymás nélkül. És a világ sem.
Kényük- kedvük szerint alakíthatták a világ folyását, hatalmukat emberi ész nem foghatta fel. Évezredek óta léteztek, de még sosem pillanthatták meg egymást. Két külön dimenzióban léteztek.
Egy nap Xénia egy lány kérésére testet öltött az emberek világában, hogy beteljesítse bosszúját. Hogy megölje azt a férfit, aki tönkretette az életét.
Itt kezdődött minden. Azonban ez a megtorlás nem lesz olyan könnyű, mint az eddigiek. Megjelenik egy férfi, akinek határozott célja volt, hogy meghiúsítsa Xénia szándékát. A másik férfi életéért és lelkéért harcolt. Túlvilági szeme megdobogtatja a Jégkirálynő dermedt szívét, ami nem fordulhatott volna elő. Ugyanis a Jégkirálynőnek nincsenek érzései. Soha nem is voltak.
Akkor mégis hogy lehetséges, hogy melegség önti el, mikor meglátja a férfit? Hogy vágyat érez iránta? Hogy most az egyszer érezni akar, ezer év óta először?
Ennek a lánynak a kérése megváltoztatott mindent. Felforgatta a világ rendjét. A két isten találkozik az emberek világában és egymás ellen harcolnak, aminek folyamán meg kell tagadniuk önmagukat, hogy a világ fennmaradhasson. Az egyensúly és ezáltal a világ is veszélybe kerül, ha nem teszik.